Over Ons

B&A  staat voor Bart en Annemiek

Samen zijn we een bedrijf gestart in 1990 met Sloopwerk - Grond-weg en Waterbouw - Beton boren en zagen. Zwager Ruud kwam 1 jaar later aan boord en het bedrijf kreeg de naam BARU en een hoveniersbedrijf werd ook opgenomen in de groep.

In 1994 werd asbest actueel het verbod op toepassen van asbest is vastgelegd in de wet. Het werk Asbestsaneren was geboren. De Diploma's werden gehaald.

BARU Bouwservice b.v. werd gestart en gebruikt om asbest te saneren en bouwwerken te realiseren. Zelf Asbestsaneren ging van de baan toen in 1996 certificering verplicht werd door het ministerie.

Asbestsanering werd uitbesteed aan gecertificeerde bedrijven . Het opnemen,aannemen en begeleiden van Asbestsaneer projecten werd een tak in het bedrijf als verlengstuk van het sloopbedrijf.

In de crisis is Baru Bouwservice b.v. in de ijskast gegaan en bleef objectief. Het Handelshuis Zuidschermer met Handel in werk deed zijn diensten op de markt.

De markt groeide in Asbestverwijdering, BARU Bouwservice b.v. is weer uit de ijskast gehaald en heeft de Handels naam B&A Asbestinventarisaties gekregen. Met al haar kennis en ervaring en het grote klanten bestand gaat B&A Asbestinventarisaties de markt op om Woningen,schuren,stallen en objecten te onderzoeken op asbest. Deze stap is genomen gezien de vergrijzing veel kennis op asbestgebied verliest.Dagelijks lopen wij tegen deze probleemmatiek aan.

De Keuze om een bedrijf te kiezen met 30 jaar kennis en ervaring is wenselijk voor iedereen.

B&A Asbestinventarisatie zal dan ook een keuze zijn voor een goed product.